• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur(no)

        A fogamzasgatlotol begombasodtam. Kikezeltettem magamat es azota ujra es ujra jelentkeznek a tuneteim. kuppra reagal, de 2-3 het mulva kezdodik elolrol a viszketes, folyas.

        Kerdesem:lehetseges, hogy a ferjem is gombas lett es tole fertozodok vissza, hisz o is panaszkodik a penisze viszketesevel, egesevel?

        Mit tegyunk?

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Asszonyom!

        A férjét is kezelni szükésges, keressenek fel mindketten STD szakrendelést és egyszerre kezdjék el indkettőjüknél a kezelést. Arra is van lehetőség, hogy ön a nőgyógyászával a férjének is felírat kezelést. A lényeg azon van, hogy EGY IDŐBEN történjen a gomba kiírtása.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-04 12:30:59; Megválaszolva: 2010. június 04., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: