• Hepatitis B ellenanyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feleségem véradáson volt, utóbb behivatták a véradó helyre, mert Hepatitis B ellenanyag van a vérében. Mondták, ne aggodjon, nem beteg csak nem kell a vére. 1. Megakartam beszélni a helyzetet a családorvosunkkal, mondta, hogy nem ért hozzá, kérdezzem a László korházat, ott is csak egy telefonos hang szól, ha ráér. 2. Úgy tudom a Hep. B komoly dolog. Nemi úton terjed főleg. 1999-től védőoltást kap az ifjúság, ellenanyag van a vérükben - az ő vérük sem kell a vérellátóknak? 3. Mi a helyzet a házastárssal, sex partnerrel? Szerettem volna vérvizsgálatot, de nem lehet csak különleges indokkal. Szóval kérem segítsenek eligazodni Hep. B feni összefüggésében. Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hepatitis témában

        Tisztelt Uram! A hepatitis B vírussal szemben többféle ellenanyag kimutatható a vérben. Pontosan kellene tudni, vajon melyik milyen mennyiségben van a vérében. Természetesen első körben nem kell megijedni ettől, de feltétlenül figyelemmel kell kísérni. A legjobb lenne, ha pontosan megírná, mi van a felesége vérében, éé az alapján könnyebben tudnék segíteni. A felesége eredménye alapján nyugodtan kérheti a házastárs is a teljes kivizsgálást ezirányban, ha indokolt, ebben nem értek egyet a háziorvosával.



        Kérdés: 2010-05-23 14:04:23; Megválaszolva: 2010. május 23., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: