• Bell bénulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő!

        Már több mint 5 hete Bell bénulás alakult ki, inkább izomgyengeség volt mint bénulásal, csak a homlok szem körüli rész volt béna. Másnap el is mentem az orvoshoz és a megfelelő terápiát adta. Azóta történt egy kis javulás, de a szemöldök és a homlok rész még mindig teljesen béna. Kérdésem, hogy javulhat még a helyzet 5 hét után?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Peti

         

        WEBBeteg szakértő válasza a Bell-paresis témában

        Kedves Peti!

        Tornával mindenképpen. Sajnos 5 hét távlatában már gógyszeres kezelés nem segít. Esetleg még az izomingerléses elektromos kezelést és a masszázst is érdemes lenne folytatni.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor

        Kérdés: 2010-05-06 18:59:17; Megválaszolva: 2010. május 06., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: