• Antibiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mi az antibiotikum és hogy fejti ki a hatását, vagyis mit csinál a szervezetben? Milyen káros hatásai vannak?

        WEBBeteg szakértő válasza a antibiotikum témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kérdéseire ezeben a cikkekben megtalálja a választ. Amennyiben további kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/1815/az-antibiotikumok-nem-csak-jotekony-hatasairol

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/1830/harc-a-bakteriumok-ellen

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 17:59:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 07:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: