• gyulladás vagy fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        33 éves férfi vagyok.néhány napja (kb 4-5) a makkomon, a húgycsőnyílás körül nagyon enyhe vörösödést vettem észre. Nagyon ritkán és akkor is csak kicsi fájdalmat érzek a nyílás környékén. A vizeletürítéskor "kellemes" érzésem van, a vizeletem nincs elszíneződve, nem váladékozik, nincs kellemetlen szaga. Nem vagyok homoszexuális, és monogám kapcsolatban élek, 13 éve. De sajnos novemberben (2008-ban) volt egy egyéjszakás kalandom ahol a behatolás csak "részben" történt meg, ugyanis nem volt rendes merevedésem.( Egyébként azóta nem volt tünetem, csak most jött ez elő) Nem tudom lehet-e hozzá köze de voltam azóta nyílvános fürdőben ahol melegvízes fürdő is van és elég sok időt voltam a vízben, több medencében is. Ön szerint (a leírottak alapján mi lehet ez, ill. tudom-e kezelni valami kenőccsel vagy gyógyszerrel?

        Válaszát előre is köszönöm

        marek

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Marek!

        Chlamydia, ureaplasma vagy mycoplasma fertőzése lehet, melyet csak mikrobiológiai mintavétellel lehet egyértelműen kimutatni. Kezelés nélkül forduljon STD szakrendelésre.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:20:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: