• Hatásos kezelés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony!

        Párommal voltunk STD szakrendelésen, ahol megállapították, hogy vizeletünkben Ureaplasma urealyticum található. Emiatt elég sűrű vizelési ingerünk van. Az orvos felírt mindkettőnknek 10 db-os Doxycyclin tablettát. Ma vettük be az utolsót, azonban a tabletta szedése óta nem észleltünk javulást. Ez normális, vagy úgy tűnik nem volt hatásos a kúra?

         

        Válaszát előre is köszönöm!

         

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

         

         

        Ha a tünetek egy-két nap múlva is fennállnak, kontroll vizeletvizsgálat ajánlott, mert lehet hogy a terápia folytatása szükséges.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 10:32:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: