• Nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszelt dr. vagy dr.-nő!olyan problémán lenne,hogy!4éve volt egy komoly barátnom de olyan 3hónap egyutt lét után piso kiutesek jottek a ki a makkomon 4évig kezelésrol kezelésre jartunk neki ilyen sarga folyasa volt mindig de ha gumival csináltuk elmult neki és mindig elojott neki olyan 3honap utan ujra gumival és mindig visza jott neki is.és fájt is meg éget is neha de lamnetem orvoshoz mindig elmult meg ki is jött ujra.de volt olyan is hoyg ilyen kicsi szemölcs volt a makkom aljában de az is elmult és vissza jött most is.Ma elmentem orvoshoz bejelentkeztem.NAgyon idegesit hoyg miert jon vissza mindig talán félre kezelnek?mar egy éve nem vagyok egyutt azzal a lánnyal.Azota van uj baratnom és nem szereteném elvesziteni ezért!!kérem segitsen adjon tanácsot nem bizok az itteni orvosokban.válaszat elölre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos így nem tudom megmondani mi okozza a panaszait, mikrobiológiai vizsgálatok szükségesek a felderítéséhez. Kezelés nélkül keressen fel STD Szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:03:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: