• HIV-virus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur/nő

        28 -éves kétgyermekes anyuka vagyok,az lenne a kérdésem,hogy 10-év elteltével,jelenkezhet -e a fertözöttség gyanuja,vagy megnyugodhatok,hogy nem és valami más betegségem van.ill,hogy egy sima vérvételnél is kiderülhet -e.

        egy kemény nyirok csomó,duzzanat van a bal fülem tövében,már 2-hónapja.ill,mulóban lévő ekcémás kiütések(ez mondjuk azota van mióta kutyánk van)egyéb panaszom nincsen.

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Kedves Kérdező!

        Teljesen valószínűtlen, hogy 10 év után ilyen tünetek az AIDS-szel összefüggésben legyenek. Egyszerű vérkép adhat valamilyen halvány tájékoztatást, de ha rendesen szeretné magát megnyugtatni, végeztessen HIV tesztet, név nélkül.

         

        Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 22:08:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: