• AIDS szűrés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        Az lenne a kérdésem, hogy egy szexuális kapcsolat után, ha nem védekezik valaki óvszerrel, mennyi idő után lehet elmenni szűrésre, ami már kimutat egy biztos diagnózist. 

        Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel: "Bagoly"

         

        WEBBeteg szakértő válasza a AIDS témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fertőződés után  2-8 héttel indul meg az ellenanyagtermelés. Biztosan a fertőződést egyéntől, immunrendszertől függően 3-6 hónap múlva lehet kimutatni. De 6 hónap után egy negatív eredmény már biztosnak számít.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-21 23:02:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: