• Condyloma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Condylomám volt, kedden az orvosom azt mondta már minden rendben van. Pénteken észrevettem a csiklóm mellett 2 nagyon kicsi "kiemelkedést" (határozottan így talán nem is mondanám condylomának, kiemelkedésnek is nagyon enyhe). Ránézésre bőrszínű, nem nagyon vehető észre. Kicsit elhúzva fehér színű, mint a kisebb kis faggyúcsomók. Korábban is tapasztaltam, leecseteltem, akkor mintha elmúlt volna, de lehet csak akkor is a bőrszíne miatt nem vettem észre már. De ugyanúgy helyezkedik el most is. Ez lehet esetlegesen újra condyloma? Illetve van a nagyjkamon 1, a nemi szerv felett pedig 4 futó szemölcs. Ezekkel visszakaphatom újra a condylomát?  Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos ezeket látni kellene, mert a kicsi "kiemelkedések" és a futó szemölcsöknek kinéző elváltozások is lehetnek condylomák.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-16 09:04:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: