• Fájdalmas hímvessző

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!Már válaszolt kérdésemre, de én még szeretnék ezzel kapcsolatban feltenni kérdést.Mitől kapta el ezt a herpesz vírust,vagyis a HSV vírust és mit jelent az hogy antivirális kezelés?Mit kell tenni?És hova kell fordulni ez ügyben.Vagy milyen gyógyszert kell venni?Köszönöm előre is válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a HSV vírus témában

        Tisztelt Kérdező!

        A HSV vírust bőrkontaktus útján lehet elkapni. Az antivirális kezelés vírus ellenes gyógyszert jelent, melyet bőrgyógyászaton fel tudnak írni Önnek.
         
               

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 23:11:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: