• Dirofilária repens?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktor úr!

        A jobb szememben kis nyomást érzek egy ideje. Mivel az egyik kutyám vérében makrofiláriát találtak, talán dorifilária repens is lehet (hiszen ahol ő fertőződhetett, ott én is)?
        Milyen módon vizsgálható ez? Milyen orvoshoz forduljak vele? Szemészhez vagy sebészhez?

        Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a szemnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szempanaszai miatt egy szemészeti vizsgálatra menjen el, bár az Ön által említett Dirofilaria repens úgy tudom szúnyog segítségével juthat át emberre, és leginkább bőrtüneteket okoz.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 14:31:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: