• Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Voltam borgyogysznal azzal a problemamval,hogy a nemi reszemen feher holyagszerusegu gobok jelentek meg es mar nagyon sok van,egyre jobban terjed.Az orvos azt mondta hogy szemolcs es csak egy folyadekot adott,hogy azzal kenyem be reggel es este,a folyadek neve:Condyline.Amiota hasznalom ezt a folyadekot nagyon faj az intimreszem es meg csak 2napja hasznalom de meg semmi valtozast nem vedtem eszre.Kerem segitsen nekem.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amit leírt, az alapján lehet molluscum contagiosum nevű vírusos betegsége is. A Condyline a HPV okozta szemölcsökre jó, és kb. 4 hét alatt hat, és addig hetente 3 napig kellene ecsetelni, 2 nap alatt nem várható változás. Ha a kezelés után is fennállnak tünetei, akkor valószínű, hogy nem HPV fertőzésről van szó, és a molluscumokat Vollkman kanállal el kell távolítani.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-09 21:16:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: