• Herpesz az életem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/nő!

        21 éves vagyok.ovodás korom óta küzdök a herpesszel a számom államon orromon orromban és egyszer 13 évesen a honaljamnál is volt 1 5cm átmérőjű kör. 18éves korom óta viszont rendszeresen max 2hetente kijött egy.egyik be se gyogyult jott a másik.kipróbáltam mindent.tényleg mindent.voltam vér és vizeletvizsgálaton tökéletes lett mindkettő.egy bördoki ajanlására október óta reggel este beveszek 1-1 200 mgos aciklovir készitményt.azota kb 3szor volt az is sokkal kisebb és nem fejlödött ki olyan brutálisra(volt h anyám nem engedett ki az utcára) kérdésem h ez meddig szedhető, meddig kell csinálnom h jo legyen?illetve nem káros e bár ugy tudom vizelettel kiurul igy nem halmozodik fel...a másik kérdésem az lenne h halottam egy herpotherm és egy herpifix készülékröl,valóban jók ezek,erdemes rá kiadni több tiezer ftot?köszönöm elöre is

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kb. 1 évig kellene szedni az acyclovirt és inkább napi 2x400mg-os dózisban, és ha emellett is vannak tünetek, akkor 1 évnél tovább is szedhető. Azért érdemes 3 havonta ellenőrizni a vesefunkciót. Sajnos az Ön által említett készülékeket nem ismerem.

         

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 18:54:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: