• Nemi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Tegnap szexuális kapcsolatom volt egy 21 éves fiúval, akinek nagyon furcsa volt a heréje. Megnézetm egy pár nemi betegséggel foglalkozó web oldalon található fényképet, de ez egyikre sem hasonlított. Olyan volt, mintha sok kisebb- nagyobb (0,5 - 1 cm átmérőjű) golyó lett volna a bőre alatt az egész zacskó felületén. Nem kinövés szerűek voltak, hanem jól kitapintható csomók. Amikor izgalmi állapotban volt, és a zacskó összehúzódott, még koncentráltabban érezhetőek voltak. Nem volt színbeli elváltozás, vagy felületi gyulladás rajta. Leginkább valami daganatos betegségre hasonlított. Azt mondta, hogy ezek szőrtüsző gyulladások, ami nem okoz neki fájdalmat. Ami még furcsa volt, hogy az orgazmus során alig jött sperma.

        Lehet, hogy ez valami nemi betegség volt? A közösülés során használtunk óvszert, de az orális szex közben nem. Hol lehetne kivizsgáltatni, hogy nem kaptam- e el valamit?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Ilyen jellegű vizsgálatot a bőrgyógyászati szakrendelésen az úgynevezett STD - Szexuális útonterjedő betegségek szakrendelésén végeznek. Emellett leírásából itélve, kizárt, hogy bármit elkapott volna.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-20 14:45:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó