• Milyen fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő/úr!

        28 év lány vagyok. Szombaton kezdődött a rosszul létem, éjszaka nem tudtam aludni, és borzasztóan feszült voltam, aztán ez megismétlődött másnap éjje, és elkezdett fájni kicsit a hátam tetején és a mellkasomon, aztán másnap napközben már a tarkóm is fájt, és a két nap alatt végig fájt a fejem. Közben úgy érztem, hogí lüktet mindenhol. Csak egy kis hőemelkedésem volt (37.1). Voltam orovosnál, és felírt Aktil 375 antibiotikumot, ez volt kedden. Ma már a fejem teteje fájogat, a hátam és a mellkasom kicsit csökkent, de nagyon rossz, olyan mintha vándorolna ez fájás, ami olyan jellegű, mint egyféle zsibbadás, és viszketés.

        Engem az érdelkne, hogy ez a gyógyszer megfelelő-e? És mi ez a betegség? Még soha nem érzetem ilyet. Nagyon meg vagyok ijedve Ja még azt is elmondanám, hogy január közepén elkaptam az influenzát, de az már elmúlt pár nap alatt, akkor is szedtem antibiotikumot, egy másfajtát.

        Kérem segítsen! Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Ennyiből amit leírt csak találgatni lehet, hogy mi a probléma. Lehet, hogy az influenza szövődményéről van szó pl. mellhártyagyulladás (erre utalhat a háti és mellkasfájdalom), a tarkófájdalom és fejfájás pedig izomfájdalom miatt lehetséges. Valószínű további vizsgálatokra lenne szükség pl. labor, mellkas Rtg, ideggyógyászati vizsgálat. Keresse fel újra háziorvosát és beszélje meg vele a dolgot.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-22 20:47:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 07:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: