• Valamilyen nemibetegségem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! A mai nap intim zónám szőrtelenítése közben vettem észre, hogy a hímvesszőm fölött található közvetlenül egymás mellett 2db kb. 2-3 mm átmérőjű "hólyagocska" körülötte pedig több kisebb. úgy néz ki mint egy herpesz, de nem tudom hogy mi lehet.Nem érzek irritációt,nem fáj,nem folyik belőle semmi. Félek hogy elkaptam valami betegséget. korábban soha nem volt semmilyen problémám. Már 3hónapja nem élek nemi életet, viszont kollégista vagyok, lehetséges, hogy ott kaphattam el valamit?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A legvalószínűbb az,  hogy HPV vírus okozza a tüneteket, mely fertőzést hónapokkal ezelőtt szerezhette be. Keressen fel  STD Szakrendelést, ahol célzott kezelést tud kapni a problémára.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 09:52:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: