• Herpes genitalis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Doktornő!

        2 éve jelentkeztek először a tüneteim, azóta évente egyszer kiújulnak. Azt szeretném megtudni, hogy milyen módon fertőződhettem meg, ha akkor már egy éve együtt voltam valakivel, és ő azóta sem lett beteg. A nemi út nem az egyetlen módja a megfertőzésnek?Lehet az, hogy valaki fertőzött, de nem mutat tüneteket évek óta?

        Válaszát köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a herpeszvírus témában

        Kedves Hölgyem/Uram!

        A betegséget okozó vírus lehet tünet nélkül is hordozni, és nemi kontaktus során meg lehet fertőződni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-28 10:47:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: