• Balanitis 1-2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr!a sürgősségi urológiára húgycsőgyulladás panaszával mentem mert az előző gyógyszerek nemsokat segítettek!a sürgősségi urológián vizeletmintát vettek tőlem.a kérdésem az lenne hogy a vizeletemből kiderülhet-e hogy valami nagyobb baj van mint csak a balanitis?tehát ha mondjuk neadja a jóisten aids fertőzésem lenne akkor kiderült volna e a vizeletmintából amit adtam illetve hogy akkor elküldtek-e volna további vizsgálatokra?előre is köszönöm az előző levelemhez még annyit szeretnék hozzáfűzni hogy szeptember első hete környékén (kb 8án)volt egy alkalmi partnerem és a sürgősségi urológián december 19én vizsgálták meg a vizeletmintámat.mindezek ismeretében kiderült volna hogy például aids fertőzésem van?vagy a vizeletemben lett e volna erre utaló nyom a balanitisen kívül?előre is köszönöm matyi

        WEBBeteg szakértő válasza a balanitis témában

        Kedves Matyi!

        A HIV vírus kimutatásához vérvételre van szükség, mert csak abból diagnosztizálható. A vizeletből csak a bakteriális fertőzés mutatható ki, és az is csak tenyésztés alapján.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-30 18:47:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: