• Nemi betegség, gyógyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! A gombás és egyéb nemi úton terjedő betegségeket,mondjuk a Candida albicans orális uton is elkaphatja egy lány?Valamint egy fiú is? Ditropan,utascorbin,Folsav,Jód plus,Monural gyógyszerek közül melyik mellett nem szabad egyáltalán alkoholt fogyasztani?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, orális szex során is el lehet kapni nemi úton terjedő betegségeket.
        A felsorolt gyógyszerek mellett lehet minimális alkoholt fogyasztani.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 14:36:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: