• Bárányhimlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! a kisebbik lányom most lett bárányhimlős. Láza egyáltalán nem volt, és más egyéb komoly tünetet sem produkált. A himlő miután kijött rajta és a hólyagok úgymond kifakadtak, akkor olyanok lettek, mintha sebek lennének a helyén. Vakarni sem vakarta, ha egy kicsit viszketett, akkor mentolos hintőporral szortuk be. Kérdésem az lenne, hogy normális dolog, hogy sebszerű a himlő helye? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel. Egy izgulós anyuka.

        WEBBeteg szakértő válasza a bárányhimlő témában

        Tisztelt Kérdező!

        Teljesen normális. Ha nem vakarja el és nem fertőződik felül, hegek sem lesznek a helyükön.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-09 16:36:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: