• Nemi betegség?! 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! mivel napok óta az kétségek gyötőrnek, s az interneten folyamatosan böngészem a hasonló eseteket, tegnap úgy döntöttem, hogy elmegyek bőr és nemibeteg gondozóba, ahol az osztályvezető főorvos a tüneteim alapján/+mutattam a laboreredményeimet is/ primer genitális herpest diagnosztizált/ciprum szedését folytatnom kell, de emellett telvirant és betadine-t is előírt..;'-( kérdésem az lenne, hogy mintavétel nélkül ez 100%-os bizonyosságú, ha nem, akkor ennek hogy tudnék a végére járni - tudna ajánlani vmi.lehetőséget, esetleg 1célzott virológiai vizsgálat..? ha ez segíthet, lenne olyan kedves ajánlani 1 ilyen centrumot, avagy szakembert BP-en? Előre is köszönöm a segítségét ! Üdvözlettel: Enigma

        WEBBeteg szakértő válasza a genitális herpesz témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt tünetek alapján én is herpesre gondoltam, és ha ezt egy szakorvos is megerősítette, akkor biztos a diagnózis. Célzott vizsgálatot ilyenkor nem kell végezni, mert nincs konzekvenciája. A főorvos által javasolt terápiával teljes mértékben egyetértek. 

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-02 14:38:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: