• Condyloma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! 20éves lány vagyok. Condyloma vírussal küszködöm. 3szemölcs van a csiklóm feletti részen. 2 hete voltam nőgyógyásznál aki condylinie 0,5%-os oldatot irt fel egy hétre napi 2szeri használatra. Eleinte úgy tűnt hogy javulni fog, de csak a körülötte levő bőr pirisodott be,most már talán sebes is. A nőgyógyászom mondta,ha nem javul,menjek vissza és leégeti. Ez azt jelenti,hogy rögtön a rendelésen eltudja végezni ezt a kis rutinműtétet?? Mennyi az esélye,hogy több helyen is előjöjjön? És fertőz? Szeretnék gyorsan megszabadulni tőle. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Kedves Szemölcsös!

        Sajnos ha nem magyarázták el a condyline használatát, akkor sikerül elérni, hogy lemarja a bőrt a nunusáról, de a szemölcsök akkor is ottmaradnak. Tehát amennyiben nem ért el eredményt, akkor kenegesse aloe verával a nunusát, majd pedig szerintem menjen vissza az orvosához és kezeltesse ki rendesen magát. Ez persze ambuláns műtét, és nem fáj, mert előtte kap érzéstelenítő injekciót. Egy kicsit kellemetlen, de higyje el job, mint a Condyline oldat okozta fájdalom a sebek miatt. Szóval gyóygulást!!!!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra!

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-29 17:05:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: