• Betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Abban kérném a segítségét, hogy szexuális aktusnál ha kiszakadt a gumi (kb 10 másodperc után észrevettem) és abbahagytuk, elkaphatok-e bármilyen szexuális betegséget a parneremtől akiben "benne voltam" aki férfi volt? A hímvesszőn keresztül feljuthat-e bármilyen fertőzés? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hímvesszőn keresztül elkaphat fertőzést, de annak nagyobb a valószínűsége, hogy a partner kap el öntől valamilyen szexuális úton terjedő betegséget.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-29 21:22:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: