• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hónapja 2 db csomót találtak a hónaljamban, mintát vettek az egyikből ami gyulladásra utalt. Kontroll uh történt a napokban a csomó még mindig ott van, nem kisebb nem nagyobb. Teendő nincs vele,? Már mindig ott lesz???

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben gyulladás igazolódott még kontroll vizsgálatok szükségesek. A gyulladás általában megszűnik, ha a kiváltó ok már nem áll fenn, de idő kell amíg a gyulladásos nyirokcsomó mérete csökken. Ha nem szűnik meg, hematológiai vizsgálat is szóba jön.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-26 22:19:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: