• Mi lehet a baja a tesómnak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Sürgös kérdéssel fordulok önökhöz. Testvérem nagyon rosz állapotban van és segitségüket kérem bármijen lehetöséget meg ragadva. A testvérem velem egy idös Fiu.20 éves. Oktober 29 én kezdett nem jol lenni . tünetek kicsi láz, nyaki,kari fájdalmak.Okt.31 lement a körzeti orvoshoz.A doki beutalta öt a Szent Lászlo korházba. ott már más tünetek léptek fel.fej fájás,nyak ill honalj-nál bedagadt nyirok csonmo kb.6-7 db.Jobb kezét nehezen tudta mozgatni mert fájt neki .Nyaka merev vol.nov.1 akartak a gerincéböl mintát venni.reggel jobban let ,ezért meg uszta.Azota az állapota:hidegrázás,láz.Esténknt olyan szintü izzadás mint ha vizbe fürdene.reggel 1 fokkal jobban van.enyhe torok fájás.napközbe pár orát jol érzi magát tüneti kezeléseket kap.( láz csillapitás) algopirin,panadol.másrol nem tudok.Tegnap este 40.6 volt a láza.de nem izadt.Vettek töle minden nap vért ,és vizeletet ,volt ultra hangon is. Vér képe tökéletes.Nyirok csomot el távolitották a nyaka alol szövet tanra.Eredmény szerdán lesz meg.Nem tudják h mi a baja , vagy legalább is nem közlik velem és a szüleimmel. Nem tududnk mire gondolni mi sem ,hisz 20 éves és psortol,egészséges fiatal ember és még is ez van ami van. Teljesen kétségekbe vagyunk esve az ithoniakkal h mi lehet a tesommal. Hogy ha bármijen tanácsot vagy ötletet tudnának adni vagy némi meg nyugtatást h nem komoly azt meg köszönném.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező!

        Én türelmet tanácsolok és bizalmat a kezelőorvosok felé. Az, hogy várni kell egy eredményre, természetes dolog. Ha nem mondják meg mi a baj, valószínűleg azért, mert még nincs megfelelő diagnózis. A szövettan nagyon fontos. Nem lehet ilyenekbe kívülről beleszólni, megnyugtatás szintjén sem. Ez a kezelőorvos dolga, aki minden körülményt ismer.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 11:36:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: