• Himvessző elváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Gyakori kérdések közt,egy fiatalember problémája amely "Zavaró dudorok" címen található.Ugyan ez az én problémám is,de neki egy hónapja vannak ilyen problémái,konkrétan a hímvesszőn található,vörös kiütések.Annyiban különbözünk,hogy nálam a közösülés amely okozhatta,csütörtök reggel történt és tegnap vettem először észre.A partnerem szintén erős folyású volt.Az interneten nézelődve nagyjából kikövetkeztettem,hogy valószínűleg a "Condyloma acuminatum" elnevezésű fertőzés lehet az oka.Csak hogy nem elvileg ez a a fertőzés nem produkálhat 48 óra után tüneteket,ha jól tudom. A kérdésem az lenne,hogy ön szerint is ezt a fertőzést kaptam-e el ? Valamint,hogy mekkora bajban vagyok ha igen ?Ha nem a Condyloma acuminatum az én problémám akkor tanácsot kérnék,hogy mi lehet ez és mivel kezelhetem ? Válaszát előre is KÖSZÖNÖM !

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A condyloma acuminatum nem alakul ki 48 óra alatt, így szinte biztos, hogy nem HPV vírus okozza a tüneteket. Valószínű, hogy valamilyen bakteriális fertőzés okozza a tüneteket, mely a partner hüvelyében fordult elő. Sajnos a tünetek jellegéből nem lehet következtetni a fertőző ágensre, csak tenyésztés alapján állapítható meg, hogy mi okozza a tüneteket.

          Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 22:54:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: