• Lehetséges-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Nemrég voltam HIV-teszten, negatív lett. A hepatis is. Igazából nincs okom aggodalomra, csak én érzem azt, hogy volt élettársam nem volt hűséges hozzám. Ezt abból vonom le, hogy anyagiak terén sem volt megbízható. A várószobában a betegek közel ültek egymáshoz. Egy lány véletlenül megkarmolta körmével a kezemet, de nem láttam vérzést. Jól átnéztem. A középső ujjam belső felén láttam egy kis sérülést, de az szabályos, valószínűleg papír okozta, mert nagyon fáj. Ha jól emlékszem, a kezem külső részét karcolta meg. Remélem, így nem lehet sem HIV-et, sem mást összeszedni!? A végén a sok szűrés után ártatlanul szedek össze valamit? Köszönettel: Sandra

        WEBBeteg szakértő válasza a HIV teszt témában

        Tisztelt Kérdező!

        Legyen nyugodt. A fertőző személy vérének kellene a fertőzendő szervezetbe jutni. Az említett módon ez nem reális.

         Dr. Gócs Viktor


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-18 20:38:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: