• galandféreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra lennék kíváncsi, hogy galandféreg fertőzés gyermekkorban okozhat-e migrénes fejfájást, hányingert, fényérzékenységet, hasfájást? Köszönettel: Shopping12

        WEBBeteg szakértő válasza a galandféreg témában

        Kedves Kérdező!

        A galandféreg fertőzés hasi fájdalmat, hányingert okozhat. A migrénes fejfájás, fényérzékenység már inkább a migrén tünete, melyhez hányinger is társulhat.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-07 16:08:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:33

        Tudjon meg többet: galandféreg
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Lakos Doktor! 8 éves fiam lábát július 31-én valami megcsípta, szúnyogcsípésnek tűnt. Másnap délutánra bedagadt és meleg, piros tapintatú lett, közepén fehér körrel(fotó van róla, ha esetleg segít). Kapott Kalciumot és...
        Kedves dr.Úr! Az idèn júniusban egy mellműtétet követően diagnosztizáltak nálam clostridium Difficile t.Lázam volt nagyon hasmenésem és egy verejtékezős égő tünet a testemen. Kaptam korházban klion ès meteonydazolt napi 8-at. Ezt...
        Tisztelt Szakértő! Félidős kismama vagyok a harmadik gyermekemmel. Tegnap dobozos gyümölcslevet vásároltam egy bevásárlóközpontban. Itthon ittam a dobozból amit, mint később kiderült, már felbontva vásárolram meg és hiányzott is...
        Tisztelt Dr. úr/nő! Kiderült hogy sajnos nagy valószínűséggel a kórházban, kapcsolatba kerültem egy hepatitises középkorú hölggyel! Kérdésem az lenne, hogy ha a kezemen voltak apró hámsérülések és ő hozzám ért, megfertőződhettem?...
        T.Dr.Úr! Milyen vérvizsgálatot kell kezdeményeznem annak tisztázása céljából, hogy átestem-e TBC baktérium okozta fertőzésen? Tisztázható-e egy korábbi fertőzés vér ellenanyag vizsgálattal, milyen vizsgálatot végeztessek el saját...
        Tisztelt dr. Lakos András! Terepi felmérés során 07.22-én kullancslégy (feltehetőleg Lipoptena cervi)csípett meg, nem rögtön hanem késve vettem észre. Sokat vagyok mindenféle ízeltlábú csípésnek elszenvedője, de először tapasztaltam a...
        Tisztelt Orvos! Nehezemre esik a téma, ezért is írok Önnek. Kérem ha lehetséges megértését. Több mint egy éve létesítettem prostituálttal szexuális viszonyt, mely során az óvszer teljes egészében szétszakadt. Nyilván a megfelelő...
        Tisztelt Doktor Úr! Nemrégiben vonaton utaztam, a nagy melegre tekintettel rengeteg vizet ittam, így az út felénél ki kellett mennem a mosdóba, aminek higiénés körülményei meglehetősen hiányosak voltak. Ahogy pisiltem, úgy éreztem, hogy a...
        Tisztelt Doktor úr! Évek óta vannak fájdalmaim. Ide oda vándorolnak. A térdemben kezdődtek, majd boka, váll, derék. Külön-külön, de egyszerre akár több helyen is. A reumatológián igazán nem találtak semmi okot a fájdalomra egy kis...
        Tisztelt Doktor Úr ! 07,04-én ért véget egy egy hetes gyalogtúránk Csehországban. 06-án észlelte a családom a mellékelt foltot a lábamon. A háziorvos elküldött a bőrgyógyászatra, ahol nem feltételezik a Lime foltra utaló jeleket. Az...
        T Dr Úr 25 évvel ezelőtt volt egy bizonytalan kapcsolatom.Az eltelt időszak alatt 6 szor végeztettem Elisa tesztet mely mind negatív lett most legutobb júniusban.Kb 2 hete nagyon kivan száradva a szám nehezen tudok nyelni és néha éjszaka...
        Kérdésem az lenne, hogy eddig egy szexuális kapcsolatom volt, az is fiúval. Én sem, és Ő sem volt még senkivel azelőtt. Ez volt mindkettőnk első szexuális élménye. Fenn áll-e a HÍV fertőzöttség veszélye?
        Tsztelt Dr. Lakos András, Ma voltam infúziós kezelésen, az infúzió feltétele során tapasztalt élmény aggodalommal tölt el, szeretném tudni én aggódom-e túl vagy reális az aggodalmam. Az infúzió vénámba kötésénél a nővér kibontotta...
        Május végén erdőjárás után a combomból kullancsot szedtem ki, teljesen sikerült eltávolítani. A bal felkaromon később vettem észre hogy elvakartam valamit, ami viszketett. Néhány hét múlva egy piros folt jelent meg, ami mostanra a mellékelt...
        T.Doktor úr! Tegnap a lányom a játszótéren - egy óvatlak pillanatban - elkapott egy ott sétáló varjút vagy hollót (fekete nagyobb termetű madarat), ami picit odakapott a csőrével a lányom kezéhez, de nem lett belőle vérző sérülés....
        2007 óta kétszer kezeltek Lyme kórral. Most elmentem ujabb vizsgálatra /vérvétel/ az alábbi lett az eredményem: Borrelia IgM: 15,3 Borrelia IgG: 63,4. 2011 évben voltam utoljára vérvételen, akkor a Borellia IgG értéke: 24.8 volt. a másik...
        Tisztelt Doktor úr! Másfél hónapja kaptam az első Gardasil9 oltást a bal felkaromba, pár nap múlva megduzzadt az egyik bal oldali hónalji nyirokcsomóm, ami azóta is duzzadt, uh szerint 1 x 1,5 cm-es. Ez normális? Mit tegyek? Érdemes beadatnom a...
        Tisztel Uram! Szombathelyen élünk, négy hete megcsípte a 6 éves kislányomat egy kullancs, kevés idő (max.4-6 óra) után sikeresen és gyorsan eltávolítottam kullancs csipesszel. Nem is aggódtam, mivel olyan könnyedén kijött, mintha fél perce...
        Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja vettem magamon észre egy Lyme foltot (ovális, kokárdarajzolat 8cm átmérőjű)kullancs nem volt bennem elvileg. A folt 2 napig volt látható utána elmúlt. Bőrgyógyászaton jártam ahol vért vettek. Ma mentem az...
        Tanacsra volna szuksegem, voltam egy prostitualtnal, sajnos nem olyan volt mint a kepeken, latszott, hogy szegenysegbol jott, de mar ugy ahogy jol el, es nem tunt annyira igenytelennek, de mar nem volt arcom azt mondani, hogy bocsi inkabb megyek. Mindegy, a...