• galandféreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra lennék kíváncsi, hogy galandféreg fertőzés gyermekkorban okozhat-e migrénes fejfájást, hányingert, fényérzékenységet, hasfájást? Köszönettel: Shopping12

        WEBBeteg szakértő válasza a galandféreg témában

        Kedves Kérdező!

        A galandféreg fertőzés hasi fájdalmat, hányingert okozhat. A migrénes fejfájás, fényérzékenység már inkább a migrén tünete, melyhez hányinger is társulhat.


        WEBBeteg szerkesztőség

         WEBBeteg szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-07 16:08:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:33

        Tudjon meg többet: galandféreg
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni,hogy lehetséges e az,hogy a második hív tesztem is negatív,de mégis fertőzött lennék? Mert azt olvastam,hogy van akinek nem termel ellenanyagot a szervezete vagy nagyon keveset csak,és emiatt mindíg...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Körülbelül 11 éves korom óta a nyaki nyirokcsomóm állandó jelleggel megvan duzzadva. Fájdalmatlan, viszont elég nagy.Voltam vele több helyen is kivizsgáláson, de semmire nem jutottak az orvosok. Egyik helyen azt...
        Jónapot! Olyan problémával szeretnék önhöz fordulni, kiskorom óta szenvedek az Afta nevezetű "betegségtől". Egy ideig elmúlt, aztán az utóbbi időben, szinte rendszeressé vált. Nem egy, egyszerre 2-3 afta is kialakul a belül az arcom,...
        Üdvözlöm! Pár napja duzzadt a jobb oldali ágyék nyirokcsomóm és nyomásra fáj. Mikor és milyen orvoshoz fordulhatok ezzel a panasszal? Illetve mi lehet a baj? Köszönöm válaszát!
        Októberben a fertőzés után két héttel kezeltek gonorrheával ,( injekciót kaptam ) kezelés előtt a tüneteim: szagos folyás és enyhe fájdalom vizelet ürítéskor . A tünetek megszüntek de a vizeletem még mindig zavaros de egyáltalán nem fáj...
        Tisztelt Doktornő! Január elején volt egy vírusos/bakteriális fertőzésem, hőemelkedésem volt és egy ponton fájt a hasam. A háziorvosom által felírt antibiotikum hatására 1 hét múlva elmúltak a tünetek. Nagyjából ezzel párhuzamosan...
        Tisztelt Doktor Ur! Terhessegem 9-10. heteben jarok, eddig minden a legnagyobb rendben van. Egy iskolaban dolgozom tanitonokent, igy nagy az influenza kockazata. Allando pro es kontra erveket latok az influenza elleni oltoanyaggal kapcsolatban. Az orosok egy...
        Tisztelt Doktornő! 5 éves és 2 éves unokáimon bármely lázzal járó betegség után herpesz virus jön ki az 5 éves fiúnak általában a szem környékén a 2 éves kislánynak az arcán. De volt olyan amikor a kislány nyelőcsövében is herpesz...
        Par napja a vegbelem falan felfedeztem egy szemolcs szeru kinovest, aminek a feher a teteje, felszine egyenletes. Monogam kapcsolatban elo homoszexualis ferfi vagyok. Nagyon sokat olvastam, kerestem a temaban, lehetsegeses, hogy hpv? Esetleg mi okozhatja?
        Tisztelt Dr Nő! Megszeretném kérdezni hogy 2011 ben másodlagos szifiliszem volt ki kezeltek, de kozbe kiderult hogy lymkorral is megfertozodtem rengeteg antibiotikumos kurat kaptam, vidzont felmerült a Neuroszifilisz gyanuja is Neurulogiai klinikan...
        Tisztelt Doktor Úr! szeretném megkérdezni, hogy befolyásolhatja-e a western blot Lyme teszt eredményét, ha beteg előtte néhány nappal Suprastin antihisztamin injekciót kapott (illetve a tesztet megelőző két hónapban allergia kezelésére...
        Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam betadinnal, vagy kézfertőtlenítő géllel ott ahol nem takar az óvszer, kivédhetem e a...
        Tisztelt doktor ùr!kislànyomnàl akit 6hetesen megcsipett egy kullancs most fedeztèk fel hogy lyme kòros rengeteg tünete megvan!ön szerint lehet mèg gyògyìtani?4èv alatt 100helyre vittem panaszaival de nem talàltak semmit soha engem nèztek...
        Kedves szakerto a reggeli torokban felgyult veres valadekot akozhatjae a megnagyobbodott nyirokcsomo vagy a gyomorban levo fekely tunete mert nyirokcsomo ultrahangnal csak gyulladast mutattak ki de nagyon faj a bal oldali nyaki nyirokcsomom osszefugge ez a...
        Tisztelt Orvos szakertok! Kisfuam, 2 eves szekleteben cernalilisztat talaltam, mindez oktoberben, Vermox kurat folytattunk, helyi Orvosunk napi 2x1/4 tablettat ajanlott ezt decemberben megismeteltuk, minden atgozoltem, nagytakaritas, agynemu, torolkozo stb...
        Kedves Lakos doktor úr! Első terhesség tervezése okán "felmértem" a fertőző veszélyes betegségeket: novemberben csináltattam részleges TORCH tesztet (herpeszre nem, mert az kiskoromban sokszor volt). Eredménye: CMV és toxo IgG és IgM...
        Tisztelt Dr úr! Megszeretném kérdezni hogy 2011 ben másodlagos szifiliszem volt ki kezeltek, de kozbe kiderult hogy lymkorral is megfertozodtem rengeteg antibiotikumos kurat kaptam Dr eszto Klárátol, vidzont felmerült a Neuroszifilisz gyanuja is...
        Tisztelt Doktor úr! Sok mindent olvastam,már,de nem tudom most melyik dolog igaz. A hívvel kapcsolatban valahol azt írják,hogy 13 hét előtt nem menjen senki,valahol azt írják hogy van akinél 6 hónap után kezd ellenanyagot termelni a szervezet....
        Üdvözlöm! A mai nap kétszer is volt véres székletem. Kicsit kemény volt, és fájt aki amikor először kijött. Mitől lehet? Élénk piros színe van. Azért is félek, mert reggel kezdett el vérezni. És most este is ugyanúgy. A székletem...
        Doktorno a monocyta abszolut ertekem 0.85 Az atlag viszont 0.00- 0.70 Mit jelenthet ez?