• influenza oltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy az influenza oltást hány éves kortol lehet beadatni??A fiam 9 honapos és neki szeretném beadatni ha lehet.Kérem válaszoljon.

        WEBBeteg szakértő válasza a influenza védőoltás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az influenza elleni védőoltást gyermeke már megkaphatja, hiszen van olyan oltóanyag, amelyet fél éves kortól kaphatnak a kicsik. 2 alkalommal kapják,  4-6 héttel az első után. Beszélje meg gyermeke háziorvosával.

        Dr. Jóna Angelika

           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-22 09:16:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: