• Condyloma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebDoktor/Nő! Fél éve kűzdök condyloma fertőzéssel. Hol elmúlik, hol visszajön (egyre több). Szedtem már rá gyógyszert, ecsetelem is, de nem javul... Van erre valami módszer (gyógyszer), amivel egyszer s mindenkorra ki lehet írtani?? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A condylomát HPV vírus okozza, és hónapokig-évekig lappanghat a hámsejtekben, ezért teljesen kiírtani nehéz, és hosszadalmas folymat. Sokszor a partner a fertőzőforrás, akin lehetséges, hogy nem jelentkeznek bőrtünetek, ezért a vírus "nem látható". Sajnos a gyógyszer, amit szedett nem speciálisan vírus ellenes szer, csak segíti az immunrendszert a HPV vírussal folytatott küzdelemben.

        Üdvözlettel:

        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-20 16:44:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: