• Ki segíthet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2-3 hónapja két kis seb jelent meg a nemi szervemen (gennyezett, fájt és viszketett). Ezek egy hét alatt elmúltak. A napokban megjelent egy nyirokcsomó duzzanat a lágyékomnál. Az a kérdésem, lehet-e összefüggés a két "betegség" között, és kihez fordulhatnék segítségért? Válaszoljon kérem! Nagyon félek.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi tertőzés témában

        Kedves Kérdező

        Lehet összefüggés a két tünet között, ezért forduljon STD szakrendelésre, ahol vérvétel és különböző mintavételek fognak történni, melyet követően speciális kezelést kaphat.

        Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-04 19:57:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: