• Nőgyógyászati problem... nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy elég kellemetlen problémával fordulok Önhöz, de főleg azért az, mert eddig még nem sikerült megtalálni az (elég kellemetlen) tüneteim okát... Voltam nőgyógyásznál, akinek elmeséltem a tüneteimet, Ő kenetet vett, ma pedig kiderült, hogy negatív a lelet, azaz semmit sem találtak. A tüneteim: kb. 2 hete kezdődtek végbél viszketéssel, majd később már fájdalom is társult a viszketés mellé (olyan volt, mintha nagyon kidörzsölődött volna), most pedig ott tartok, hogy a széklet (amit egyébként a betegség óta nyákosnak találok) ürítés vérzéssel jár, és óriási fájdalommal... 1 hete hugyúti, hüvelyi problémák is felléptek. A tüneteim alapján kankós megbetegedésre gyanakszom (ugyanis pár hete új partnerem van... és a tünetek is hajszál pontosan megegyeznek) csak nem értem a kenetből miért nem derül ki mi a bajom... A tünetek pedig egyre erősödnek, és nagyon-nagyon kellemetlenek!!!!)))): Kérem írja meg, mire gyanakszik, illetve, hogy hova fordulhatnék még, ha a nőgyógyász nem talált semmit!!??? KÖSZÖNÖM ELŐRE IS VÁLASZÁT!!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

         A tünetek alapján lehetséges, hogy tényleg gonorrhoeája=kankó van. Nem tudom a nőgyógyász honnan vett mintát, mert ilyen esetben a méhszájból és a végbélből is kell, és speciális tenyésztésre küldeni, illetve festett kenetet készíteni! Azt tanácsolom, mindenképp menjenek el személyesen (Ön és a partnere!!! is) STD szakrendelésre, mert a kankós fertőzés esetén szifilisz és HIV szűrést is kell végezni, és a gonorrhoea antibiotikummal gyógyítható!!

        Üdvözlettel:  Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-21 08:27:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: