• HIV POZITIV LENNÉK?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur! Szeretném megkérdezni,hogy az a lelet amit az interlab végez,hihetö e? 3hetes ablakperiodussal dolgoznak,es egy nap alatt meg van a lelet.Tavaly mikor a parom megcsalt,5hetet vartam es ugy mentem tesztre.Decemberben megismerkedtem a mostani parommal,akivel még ez idaig nem fekudtem le,csak egyszer volt hogy az ujjaval kenyeztetet,sajnos pont azzal amit elotte ket oraval kb megvagott. Nekem akkor masnap a bal karom,labam izulete fajt..most a honaljnal meg van nagyobbodva a nyirokcsomo.Elkaphattam igy a hivet? De mivel a baratom is sokat volt lazas es gyenge,felek nem e az en tesztem volt teves..ketsegbe vagyok esve,mert mikor oralisan kenyeztettuk egymast,az en szamban apro sebek voltak es herpeszem isamire rlovaladek kerulhetett meg ha nyallal is..ondo nem hiszem hogy szamba kerult..igy sok eselye lehet a ferozesnek? Az eset utan a menszeszem is maskent jott, es 5hettel az eset utan kiutesek jottek ki rajtam sosem volt alergiam sem kiutesem es ezert nagyon rettrgek hogy fertozott vagyok.A kiutesek elmultak de a borom most is viszket es olvastam ez is a fertozes tuneteFelek tesztre elmenni mert az eredmenytol halalfelelmem van..koszonom turelmet es valaszat! Tisztelettel!

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! Az Interlab által végzett tesztek mindegyike hihető, ha az negatív volt, akkor biztosan nem fertőződött meg. A fenti módon nem valószínű, hogy elkapta volna a HIV-et, nem is lenne szükséges ismételt vizsgálat (főleg úgy, hogy úgyis kétségbe vonja az eredményt). Próbáljon megnyugodni, a fertőzés kockázata a fenti módon elenyésző. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. július 28., 15:29; Megválaszolva: 2017. augusztus 06., 18:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: