• Lyme betegsség ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr Napokba jött meg az eredeményem Lyme Borreliosis laboratóriumi vizsgálat WB eredmény: IgM P100 Negatív IgG P41 Pozitív, OspC B.g. Pozitív, OspC B. Spiel Pozitív. Tüneteim: Magán úton Mri pár góc az agyba, Kéz zsibbadás, Nyirokcsomó, Melegem van de közbe ráz a hideg. beszéd zavar, Feledékenység Ön szerint az alfertőzések okozzák ezt a tünetet ?

        Dr. Lakos András válasza a lyme témában

        Végeztesse el a vizsgálatot másik laboratóriumban is.


        Dr. Lakos András
        Infektológus

        Dr. Lakos András

        Kérdés: 2017. július 27., 12:38; Megválaszolva: 2017. augusztus 02., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: