• Kaphattam - e bármilyen fertőzést ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr ! Szülés után két hónappal ellenőrző fogászati vizsgálatra mentem.Sajnos azt tapasztaltam, hogy nem cserélték ki az előző páciens után az öblögetésre szánt poharat.A kellemetlen kérdést ott nem mertem feltenni,ami utólag nagyon bosszant. Szeretném megkérdezni,hogy ilyen helyzetben elkaphatok-e bármiféle fertőzést ? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Pék Tamás válasza a vér témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg nem, reális esélye akkor lehetne, ha kifejezetten az előző beteg vére került volna Önnel kapcsolatba, de azért azt észrevette volna, hogy véres pohárból öblöget. Az nem lehet, hogy nem vette észre hogy kicserélték a poharat? Ilyen esetben mindenképpen reklamáljon legközelebb. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. július 07., 15:37; Megválaszolva: 2017. július 16., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: