• Lehet ez a tunete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR UR! ELNEZEST HOGY UJRA EZZEL A TEMAVAL zavarom ont,de a hiv virus rol olvastam,hogy pici pattanasszeru tunetek jelenhetnek meg. Nekem vannak a hatamon,4 ,hasamon ketto,az allamon pedig 1. A bal karom meg mindig faj es a torkom is gyakran koszorulni kell..nagyon felek szinte mar depressxios vagyok.Koszonom valaszat es turelmet! Tisztelettel

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! A pici pattanások HIV betegség nélkül is előfordulhatnak, ahogy torok szárazság is. Amennyiben ismételten negatív szűrővizsgálatok ellenére sem tud a fertőzöttség gondolatától szabadulni, továbbá háziorvosa sem észlel Önön más betegségre utaló jelet, lehet, hogy lassan érdemes lenne szakembert (pszichológust) felkeresni. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 30., 07:43; Megválaszolva: 2017. május 31., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: