• Össze függhet ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!Tudom,nem nőgyógyász,de az lenne a kérdésem,hogy nagy baj lehet ha ebben a hónapban május 9én jött meg a menszeszem ,ami élénkpiros volt és darabos is,bár az sokszor előfordul, 7 napig szokott tartani,de volt hogy 9 nap volt.Most viszont 19 én mult el,és 27.én este egy kisebb barnas folt volt,éjjel ugyan nem jött meg,de 28.án sem nagyon inkább csak pecsétel barnás színűt. Ez lehet a hív vírus jele( Mert a párommal orálisan voltunk csak együtt és még ujjal,kézzel kényeztettük egymást egy hete,előtte viszont egy ujját megvágta később azzal az ujjával kényeztetett..)Mert olvastam hogy a hív pozitív nőknél menszesz zavarok vannak.. vagy a daganatos megbetegedés lehet? köszönöm válaszát!tisztelettel

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! Tényleg nem vagyok nőgyógyász, de úgy gondolom, hogy ez nem a HIV tünete. Amennyiben azonban ismételten észlel rendellenes vérzést, mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, más okok kizárása céljából. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 28., 17:16; Megválaszolva: 2017. május 31., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: