• Ez a Hiv virus vagy màs nemi baj tünete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur! Nagyon félek,mert oràlis szex utan màsnap délutànra nagyon nagy fejfàjás gyötört,és az egyik oldalon a vàllam,felkaromban az izom? Nagon fáj néha az alkaromba is hasít. Herpesz szerü pici holyag jött ki a számon,de az a herpesztapasz hatàsàra elmulò félben van..már ha herpesz volt..ugyanis olyan mint ha az ajkam szélén,az orcàm felett és az àllamon is lenne,amit nem làtok,pirosnak sem mégis égö,viszketö érzést okoz az arcomo jobb oldalan és az àllamon.Éjszaka van úgy hogy izzadok kicsit a tarkòmnàl föleg. Nagyon félek,hogy hiv vagy màs nemibajjal lettem fertözve.Koszonom valaszat! Tisztelettel.

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! Tünetei megjelenésének dinamikája kizárja a HIV fertőzés esélyét, az ennél jóval később jelentkezett volna. A csatolt képen egyértelmű kórost nem láttam, az alsó ajkon sejthető elváltozás megfelelhet már gyógyuló - reaktiválódott, azaz nem friss - herpesz fertőzésnek. Az egyoldali váll- és felkarizom fájdalom szintén nem tünete nemi betegségnek. Szerintem nem fertőződött meg, megnyugodhat. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 24., 06:18; Megválaszolva: 2017. május 24., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: