• HIv fertőzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/hölgy! A kérdésem az lenne,hogy a hív fertőzést el lehet e kapni egy hív fertőzött nőtöl úgy hogy csak anális szex volt és az is óvszerrel de elszakadt a gumi ,termeszetesen azonnal észrevettük és abba is hagytuk nem folytattuk tovabb szóval az egész maximun 1 másodpercig tartott szakad óvszerrel.Olvastam,hogy ondó,hüvely váladék,vér,és anyatejjel adható át a fertőzés de ez esetben hogy csak anál sex volt mekkora az esély arra ha véletlen fertőzött volt a hölgy,hogy megfertőződtem?kérdéset előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a HIV témában

        Sajnos anális szexel is ugyanolyan esély van a fertőzés átadására, gondoljon csak a meleg férfiak HIV fertőzésére.


        Kérdés: 2017. május 18., 13:30; Megválaszolva: 2017. május 23., 07:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: