• Lehetseges hogy fertozodtem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur! A multkor kérdeztem,és válaszolt is ,köszönöm! Elnézést,hogy ujra a témával zavarom, de lehet a hiv virus tunete a váll illetve a kar izom fajdalom? Félek attol is ,hogy a parom aki megvagta az ujjat es 1-2 ora mulva azzal az ujjaval nyult a huvelyembe,fertozhetett? Nem lattam,de nem hiszem ,hogy vérzett volna már az ujja.. Nagyon félek a hiv virustol szinte mar megrogzott vagyok. Koszonom valaszat!! Tisztelettel

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! A HIV betegségnek nem tünete a féloldali váll- és karizom fájdalom. A leírt módon sem fertőződhetett meg, sőt a tüneteinek megjelenése időben sem felelhet meg HIV fertőzésnek. Próbáljon megnyugodni, nem kapta el a kórt. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 08., 18:53; Megválaszolva: 2017. május 24., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: