• Lehet csokolozassal hiv virust kapni? Fertozott lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur! Fel eve van egy baratom,meg nem fekudtunk le,csak csokoloztunk es kezzel kenyesztettuk egymast.  Hetvegen foztunk es veletlenul megvagta az ujjat. Tettunk ra sebtapaszt de 1-2 ora mulva levette.. Kesobb kicsit csokoloztunk es simogatott az ujjaval kenyesztetett azzal amelyik verzett..a torkom mar 5 napja kapar..faluban azt hallottam hogy biszex bar o tagadja...megis felek hogy talan fertozhezett engem?koszonom valaszat.Csokolozassal lehet fertozni? Vagy az en leleteim nem voltak jok? Tisztelettel

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, AIDS témában

        Tisztelt Kérdező! Biztosan nem fertőződhetett meg ilyen módon és csókolózással sem lehet elkapni a betegséget. A torokkaparása nem áll összefüggésben a HIV betegséggel, feltehetőleg egy felső légúti vírusfertőzése van, amelyik pár nap alatt gyógyul. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 05., 23:34; Megválaszolva: 2017. május 07., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Abban kérném a segítségét,hogy 4.napja 38fokos hőmérsékletig megy fel a lázam nem teljes nap ekkora a hőm az utóbbi két nap csak délutánra emelkedik meg így.Bárányhimlő esetén normális az ennyi ideig tartó...
        Üdvözlöm. Egy nap telt el, hogy intim kapcsolatot létesítettem egy lakáson dolgozó, ápolt prostituálttal és az események hevében elfelejtettem, hogy kb. 12 órával előtte evés közben ráharaptam a nyelvemre és keletkezett rajta talán egy...