• fertőzött lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! mikor végeztessem el a hív tesztet? Novemberben,fél éve ismertem meg a párom,ha csókolozunk akkor másnapra általában megfájdul a torkom,vagy kapar. A multkorában megvágta az ujját,tettünk rá sebtapaszt 1-2 óra mulva letette..már nem vérzett neki,de azzal az ujjával kényztetett.. így sok esélye lehet a hív virusnak hogy elkaptam? Ha csókolozással is terjed akkor mindenképp hív pozitív vagyok?

        Dr. Lakos András válasza a HIV témában

        Nem valószínű, hogy fertőződött, de ha aggódik, végeztesse el a tesztet.


        Dr. Lakos András
        Infektológus

        Dr. Lakos András

        Kérdés: 2017. május 04., 19:10; Megválaszolva: 2017. május 04., 19:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: