• Lehetseges hogy fertozodtem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur! Nemregen megismerkedtem egy ferfivel..nem fekudtem meg le vele,de 4 napja mikor talalkoztunk,kicsit belefeledkeztunk a simogatasba es kezzel kenyeztettuk egymast..Amitol tartok,az az,hogy delutan 5 korul foztunk es az ujjat megvagta.Leragasztottuk ugyan,es mar nem verzett de 8 kor levette a sebtapaszt.Nem hiszem hogy verzett mar,de azzal az ujjaval kenyeztetett,es kicsit melyebbre tolta..Mennyi az eselye hogy fertozott?azota kapargat a torkom es koszorulnom kell..A csokolozastol lehet fertozest kapni?koszonom valaszat! Tisztelettel

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV témában

        Tisztelt Kérdező! Ilyen módon a betegség átvitele kizárható, nem fertőződött meg. A csókolózástól szintén nem fertőződhetett meg, efelől megnyugodhat. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. május 02., 18:20; Megválaszolva: 2017. május 07., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: