• Lehet-e kullancs által terjesztett betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Lakos András! Több mint fél éve neurológiai tüneteket produkálok úgy mint: rövid távú memória zavar, beszédnehézség, egyensúlyzavar, lassúság. A neurológiai osztályon végzett összes vizsgálat negatív eredményt hozott. 9 nap különbséggel vett vérminták vizsgálata során az egyik vizsgálat eredménye Borrelia IgG 210,7 AU/ml, Borrelia IgM 6,2 AU/ml.Ezt a vizsgálatot Győrben végezték. A 9 nappal később, vett vérből Pécsen végzett vizsgálat negatív eredményt hozott mindkét értékre. A két vérvétel 2017 03.20-án és 29-én történt. Kérdésem, lehetnek e ezek a tünetek kullancs okozta betegség tünetei? Kullancs csípésére nem emlékszem. Válaszát előre is köszönöm! Csapó Attila

        Dr. Lakos András válasza a Lyme témában

        Lehet. El kell dönteni, melyik lelet a hiteles, jöjjön el, kérjen időpontot telefonon: 30-9349956.


        Dr. Lakos András
        Infektológus

        Dr. Lakos András

        Kérdés: 2017. április 21., 14:42; Megválaszolva: 2017. április 23., 19:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: