• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! Az lenne a kérdésem,hogy megkaptam a veszettség elleni oltásokat,de az utolsó oltás időpontja egy hetet csúszott. Egy héttel később kaptam meg mint az előírt időpont. Ezeket az időpontokat a háziorvos írta elő. Az oltások ideje alatt,sajnos nagyon legyengült volt a szervezetem,mivel állandóan lázas voltam,és beleestem egy nagyon kemény influenza járványba. Most tanácstalan vagyok,mert nem tudom,hogy a szervezetem képes e elég ellenanyagot termelni ilyenkor,és ráadásul az utlsó oltás egy hetet csuszott. Ön szerint megvan e a védettségem így is a fertőzés ellen? Vagy ilyenkor pót oltás kell? Tisztelettel: Zsuzsanna A harapásnak 4 hónapja. A kezemen történt. Sajnos a lappangási idővel sem vagyok tisztában,hogy kitörhet e még a fertőzés. Tisztelettel kérem segítségét.

        Dr. Pék Tamás válasza a veszettség témában

        Tisztelt Kérdező! Biztos hogy az oltások során kellő védettségre tett szert, még akkor is ha lázas volt és influenzás is. Nem fog megbetegedni veszettségben, efelől megnyugodhat. Ismételt oltásra sincsen szükség. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. március 08., 11:35; Megválaszolva: 2017. március 16., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: