• Egérharapás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! Tavaly okt.26-ra virradó éjszaka megharapta egy egér a jobb kezem középső ujja hegyét. Nov.1- én kaptam kettő darab Rabipurt és egy tetanus elleni oltást. Nov.7- én a 3- ik Rabipurt,és dec.1- én az utolsót. Tudom ennek 4 hónapja a harapásbnak de nagyon félek. Amúgy is szorongásos depresszióban szenvedek. A háziorvosom szerint ilyenkor az immunrendszerem nem tud védekezni. Most rettegek mert az ujjam jó pár napja fáj holerősebben,hol gyengébben,néha viszket. Sok cikkben olvastam,hogy ez a fertőzés tünetei közé tartozik. A kezem mindig jéghideg. Rosszulléteim vannak. Mindennap rettegek.Lehet,hogy a sressz miatt ahogy a háziorvosom is állította a szervezetem nem tudott elegendő ellenanyagot termelni? Megkaphattam a fertőzést Ön szerint? Háziorvosom most már válaszra sem méltat. Nagyon kérem válaszával segítsen ha lehetséges. Tisztelettel: Zsuzsanna

        Dr. Pék Tamás válasza a veszettség témában

        Tisztelt Kérdező! Véleményem szerint sem a veszettséget, sem a tetanuszt nem kaphatta meg efelől megnyugodhat. Amennyiben panaszai nem javulnak, azt javaslom keresse fel ismételten háziorvosát, akkor más irányban kellene elindulni. Tisztelettel:


        Kérdés: 2017. március 03., 17:07; Megválaszolva: 2017. március 05., 17:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: