• Lyme-kór és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Óvodás korban diagnosztizált és antibiotikummal kezelt ,későbbiekben az istenhegyi klinikán is gyógyulttá nyilvánított Lyme-kórom lehet e befolyásoló tényezője egy hamarosan bekövetkező terhességnek ? Válaszát köszönöm Marcsi

        Dr. Lakos András válasza a Lyme és terhesség témában

        Nem.


        Dr. Lakos András
        Infektológus

        Dr. Lakos András

        Kérdés: 2017. február 15., 20:55; Megválaszolva: 2017. február 16., 03:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: