• EBV vírus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, lombik kezelés előtt állok és vírusszerológia vizsgálatokat kértek tőlem. Egyetlen tétel van, amit nem tudok értelmezni: A értékeim: Epstein-Barr vírus IgA / ELISA 0,08 negatív Epstein-Barr vírus IgM / ELISA 0,139 pozitív Az EBV specifikus IgM, VCA IgG és EBNA IgG pozitivitás a közelmúltban lezajlott fertőzésre utal. Epstein-Barr vírus VCA IgG /ELISA42,7 NTU pozitív Epstein-Barr vírus nukleáris antigén (EBNA) IgG/ELISA 29,5 NTU pozitív Mit jelentenek ezek az értékek? A közelmúltban lezajlott fertőzés okozhat problémát? Befolyásolhatja ez a lombik kezelést? Köszönettel

        Dr. Szalóczy Péter válasza a immunvizsgálai értékek témában

        Kedves Kérdező! Ezek a lezajlott fertőzés után az immunrendszere védekezésével visszamaradt értékek, már nincs jelentőségük a lombik menetrend szempontjából, de mutassa meg kezelőorvosának.


        Kérdés: 2017. január 31., 13:46; Megválaszolva: 2017. január 31., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: