• FERTŐZŐ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! Tegnapi nap folyamán kellett mennem haematológiai szakrendelésre,ahol hosszú várakozás alatt beszélgettem egy középkorú hölggyel. Beszélgetés közben ő hozzámért, és sajnos a beszéstílusa miatt a nyálából is került rám...s ugyanazon a széken ültem később amin ő is. Majd a végén közölte,hogy olyan betegsége van,hogy a háziorvosa szerint nehogy megvágja magát késsel,mert ön és közveszélyes. Illetve nehogy autóbalesete legyen mert 3napig hozzá sem nyúlnának. Van félnivalóm? Ellehet ilyen módon kapni bármilyen fertőzést? Kisgyermekeim vannak,őket is féltem.

        Dr. Pék Tamás válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom elképzelni, hogy ilyen módon megfertőződhetett volna bármilyen súlyos betegséggel, efelől megnyugodhat. A gyermekei miatt sem kell aggódnia! Tisztelettel:


        Kérdés: 2016. május 26., 21:16; Megválaszolva: 2016. május 31., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: